Inhoudsopgave
Lodi en Alexander lang op reis met kids en camper Amerika 2011
San Diego
Las Cruces
New Orleans
Daytona Beach
New York State
Canada
South Dakota
Glacier NP
Fairmont, Canada
Jasper
Vancouver Island
Utah
Grand Canyon
Las Vegas
San Diego
Alle pagina's

altLodi en Alexander lang op reis met kids en camper Amerika
9 maart t/m 5 oktober 2011

De eerste jaren met Lars (3) en Arco (1) waren niet gemakkelijk voor Lodi en Alexander. Beide jongens zijn geboren met een darmziekte en werden hier heel jong aan geopereerd. Een goede reden om, nu het beter gaat, met z’n vieren een lange tijd op reis te gaan. Zeven maanden lang trekken ze in de camper door Amerika en Canada. Ga je mee?

Door Lodi en Alexander

Gestopt met werken
Dinsdag 1 maart 2011. Nederland.

altZo vandaag was mijn laatste werkdag, eindelijk is het zover, ons avontuur gaat beginnen. Ik was nog maar net thuis en werd alweer gebeld door collega's over van alles en nog wat… Maar goed, dat gaat hopelijk snel beter worden.

Ik heb nog niet helemaal het gevoel dat het nu echt begonnen is, maar dat zal snel komen. Morgen maken we een begin met het inpakken van de tassen en het verzamelen van de spullen. Nog een week en dan gaan we. 

Reacties 

 
#3 @kyaraMarijke Lavrijsen 11-09-2018 09:27
Hoi Kyara,

Vreemd dat je me niet via mijn blog meer kunt bereiken, maar via hier wel!
Mail maar, dat is gemakkelijker:

Groetjes, Marijke
Citeer
 
 
#2 Camper, zie reactie bovenKyara 11-09-2018 08:25
Goedendag Lodi en Alexander,

Een zelfde soort reactie als bovenstaand, ook mijn vriend en ik willen binnenkort een camperreis maken door de Verenigde Staten en Canada. Zijn naarstig op zoek naar tips over het kopen, verzekeren en registreren van een camper in Amerika.
Heel graag zou ik met jullie in contact komen om wat tips te kunnen vragen over hoe jullie dat toen (ook al is het lang terug) gedaan hebben.
Ik heb geprobeerd ook via de blog van Marijke Lavrijsen contact met haar te zoeken maar dit is niet mogelijk gebleken.

Ik hoor heel graag van jullie, hartelijk dank alvast!!

Mvg Kyara
Citeer
 
 
#1 camperMarijke Lavrijsen 01-08-2015 13:47
Hallo Lodi en Alexander,

Voor jullie al weer enkele jaren geleden, maar met plezier heb ik jullie verhalen gelezen. Januari 2016 begint onze trip door Amerika, ook 7 maanden lang met onze 2 kinderen (dan 5 en 3 jaar). Onze route gaat net wat anders zijn (Florida naar California, via rocky's naar Calgary en dan via Vancouver naar Seattle).
Mijn vraag aan jullie betreft de camper. Begrijp ik het goed dat jullie hem gehuurd hebben? Hoe heb je dit geregeld voor zo'n lange tijd? En (een niet zo Nederlandse vraag), wat heeft dit jullie uiteindelijk gekost? Wij willen er eigenlijk 1 kopen omdat dit voordeliger lijkt, maar zitten nog te twijfelen en zijn op zoek naar de voors en tegens. Ik hoop van jullie te horen!

Groeten, Marijke
Citeer
 

Partners

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
AddThis Social Bookmark Button