Reisverslagen van gezinnen op reis door de Verenigde Staten

Benieuwd welke ouders met hun kinderen het avontuur aangingen? Hieronder vind je de reisverslagen van gezinnen die een reis door de Verenigde Staten maakten. Naast dat je er heerlijk van in de stemming komt, bieden deze verhalen ook veel praktische informatie over hoe je zo'n reis met kinderen door Amerika aanpakt.

Ben je op zoek naar reisverslagen van gezinnen in Canada? Klik dan hier!
altErwin single papa met drie zonen per camper door Amerika
1 t/m 24 juli 2011

Het lijkt wel een filmverhaal: Een alleenstaande vader die samen met zijn drie zoons door Amerika trekt en daar in allerlei spannende avonturen verzeild raakt. Voor Erwin, Ruben (16), Bart (14) en Simon (10) is dit deze zomer de heerlijke realiteit. Ruim drie weken lang, met z’n vieren in een camper, maken zij hun droom waar. Ga je mee met deze stoere mannen?

Door Erwin Humer

 

altLodi en Alexander lang op reis met kids en camper Amerika
9 maart t/m 5 oktober 2011

De eerste jaren met Lars (3) en Arco (1) waren niet gemakkelijk voor Lodi en Alexander. Beide jongens zijn geboren met een darmziekte en werden hier heel jong aan geopereerd. Een goede reden om, nu het beter gaat, met z’n vieren een lange tijd op reis te gaan. Zeven maanden lang trekken ze in de camper door Amerika en Canada. Ga je mee?

Door Lodi en Alexander

 

altEllen en Stijn rondreis met baby en camper door Amerika
10 september – 2 oktober 2010

Samen maakten Ellen en Stijn prachtige reizen door o.a. Azië, Australië en Nieuw Zeeland. De komst van Teun (11 mnd) doet geen afbreuk aan hun reislust. Na twee vliegvakanties binnen Europa gaat kleine Teun nu mee naar het grote Amerika.

Door Ellen en Stijn

 

Kirsten en Jimmy met drie kids per camper door Amerika
17 mei tot 21 juni 2010

Een maand lang toeren Kirsten en Jimmy in de camper door Amerika. Met hun kinderen Finn (6), Tijl (4), Sien (2) en ruim honderd kilo bagage trokken ze 7600 kilometer van San Francisco, met een grote omweg via de mooiste nationale parken, naar Los Angeles. Voor wie een reis naar Amerika overweegt, is de verslag een grote bron van informatie!

Door Kirsten Reemers

 

José en Cees met kids op vakantie in Florida Amerika
17 december 2009 t/m 1 januari 2010

Gek op reizen en eigenlijk verliefd op Azië. Maar afgelopen winter kozen José, Cees, Rebecca (8) en Bibian (5) Greyn voor een relaxte vakantie in Amerika: Florida. Na het bezoeken van de Everglades, magisch Disneyland, Seaworld en het Kennedy Space Center komt op Annamaria Island het echte vakantiegevoel. Zon, zee en strand in het 'Florida van de jaren vijftig'.

Door José Greyn

 

Sandra, Jeroen, Yannick en Malú in AustraliëSandra en Jeroen op wereldreis met kinderen Hawaii
31 januari t/m 10 augustus 2009

Direct na hun wereldreis van een jaar in 2003 spraken Jeroen en Sandra af dat ze over vijf jaar weer zouden gaan. Nu in 2009 gaat die droom werkelijkheid worden. Hun reisgezelschap is inmiddels met twee personen uitgebreid, want Yannick (bijna 4) en Malú (2) gaan natuurlijk mee. 31 januari 2009 vertrekken ze voor een reis van zes maanden door Afrika, Azië, Australië en Canada. Hier lees je over het vierde deel van hun reis: Vanuatu en Hawaï

Door Sandra en Jeroen

 

Karin, John, Maud en LuukKarin en John met tieners per huurauto door Amerika
6 juli 2008 - 31 juli 2008

Vijftien jaar geleden, voor er kinderen waren, maakten Karin en John al een reis door West Amerika. Dit jaar gingen ze opnieuw, maar nu met Maud (14) en Luuk (11). Bijna vier weken rijden ze met hun huurauto door Nationale Parken met indrukwekkende natuurverschijnselen, raften ze door wilde rivieren, maken spannende tochten door Canyons, fietsen ze door de 'streets of San Francisco', slapen ze superluxe in Las Vegas en wordt er geshopt in Los Angeles. Lees hier hun dagelijkse verslag.

Door familie van Havere

 


Partners

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
AddThis Social Bookmark Button