Travelnauts, Experts in verre gezinsreizen

De website van Travelnauts

Onze eerste sponsor!
Oprichter David van de Ven benaderde ons eind 2007 met het verzoek om een link naar zijn website. Hij was op dat moment bezig de laatste hand te leggen aan zijn website, die als basis diende voor zijn nieuwe bedrijf ‘Travelnauts’. Een reisorganisatie gespecialiseerd in verre gezinsreizen.

Travelnauts
Travelnauts is opgericht om verre reizen met kinderen mogelijk te maken voor ieder gezin. Het is juist fantastisch om met jonge kinderen een avontuurlijke safari of prachtige jungle tour te maken. Om dat te kunnen doen, moet alleen wel alles tot in de puntjes verzorgd zijn. Hier zorgt Travelnauts voor; alle praktische zaken worden geregeld, het gezin wordt volledig ontzorgt. Het is geweldig om de passie voor verre reizen te delen met je kinderen? Voor zowel ouders als kinderen wordt het een avontuurlijke en leerzame, maar vooral onvergetelijke ervaring.

Breed aanbod
Travelnauts biedt een zeer breed assortiment aan avontuurlijke en prachtige gezinsreizen, met keuze uit vele bestemmingen, verspreid over de hele wereld. 

Wat dacht je van Colombia of Namibië? Maar ook gangbaarder landen als ThailandCosta RicaAmerikaZuid-Afrika of Bali zijn mogelijk. Ook een avontuurlijke zonvakantie naar het Caribisch gebied of de Malediven behoort tot de mogelijkheden. Ook de bijzondere familiereizen naar Canada spreken ons erg aan!

Er wordt onderscheid gemaakt tussen reizen die geschikt zijn voor kinderen van 0 tot 5, van 6 tot 11, of van 12 tot 20. Maar er wordt veel aandacht besteed aan de specifieke reiswensen van jouw gezin, iedere reis wordt namelijk geheel op maakt uitgewerkt. De nadruk ligt daarbij op individueel op maat gemaakte reizen. In eerste instantie vooral gericht op Noord- (bijv. 'Het beste van het Westen') en Midden-Amerika en het Caribisch gebied (bijv. 'Costa Rica, Cruise & Fun'), maar inmiddels kun je je reis naar alle bestemmingen door de experts van Travelnauts laten organiseren. Ons spreekt zijn reis 'Beestenboel in Namibië', een Fly and Drive wel aan. Of natuurlijk een van die vele andere avontuurlijke mogelijkheden.

Travelnauts Verre gezinsreizen

Contact: 

Travelnauts
Weerdestein 117
1083 GH  Amsterdam
+ 31 (0) 20 52 89 333
travelnauts.nl
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Klik hier om direct een offerte aan te vragen...

Travelnauts Costa Rica Travelnauts Dubai Travelnauts vakantie Thailand

 

 

 

Partners

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
AddThis Social Bookmark Button