Travelnauts

De website van TravelnautsExperts in verre gezinsreizen

Onze eerste sponsor
David van de Ven benaderde ons eind 2007 met het verzoek om een link naar zijn website. Hij was op dat moment samen met zijn vrouw Larisa bezig de laatste hand te leggen aan zijn website, die als basis diende voor zijn nieuwe bedrijf ‘Travelnauts’. Een internetreisbureau speciaal voor verre gezinsreizen.

Het ontstaan van Travelnauts
Na een aantal geslaagde verre reizen met hun zoon Luuk, besloten David en Larisa hun jarenlange werkervaring in de reiswereld te benutten voor het opzetten van een eigen reisbureau. Travelnauts werd geboren. Een sprong in het diepe, maar wel in de overtuiging dat er een groeiende behoefte bestaat onder ouders om verre reizen te maken. Inmiddels is het reisbureau al weer een tijd in vol bedrijf en de zaken lopen goed. David heeft er alleen spijt van dat hij niet jaren eerder de sprong gewaagd heeft, zo vertelde hij ons al tijdens de eerste ontmoeting die we met hem hadden.

Breed aanbod
Travelnauts biedt een zeer breed assortiment aan avontuurlijke en luxe gezinsreizen, met keuze uit honderden bestemmingen, verspreid over de hele wereld. De nadruk ligt daarbij op individueel op maat gemaakte reizen. In eerste instantie vooral gericht op Noord (bijv. 'Het beste van het Westen') en Midden Amerika en het Caribisch gebied (bijv. 'Costa Rica, Cruise & Fun'), maar inmiddels kun je je reis naar alle bestemmingen door de experts van Travelnauts laten organiseren. Ons spreekt zijn reis 'Beestenboel in Namibië', een Fly and Drive wel aan. Of een van die vele andere avontuurlijke mogelijkheden.

Wij waarderen het enorm dat David ons al wilde sponsoren toen onze site nog in aanbouw was en hij toen al vertrouwen had in de missie die wij zelf toen nog maar vaag voor ogen hadden. En hij blijft hij ons steunen. We gunnen hem de extra klandizie van de bezoekers van onze site daarom ook van harte.Travelnauts, Experts in verre gezinsreizen

Contact:

Travelnauts
Vijzelgracht 53-I
1017 HP Amsterdam
+ 31 (0) 20 52 89 333
www.travelnauts.nl
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Klik hier om direct een offerte aan te vragen...

 

Partners

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
AddThis Social Bookmark Button