SNP Travelkids

website SNP TravelkidsReizen, beleven en ontdekken

Om het aanbod van kinderreizen op onze site (nagenoeg) compleet te maken, namen wij contact op met de SNP. Hun Travelkids reizen mochten niet ontbreken, vonden wij. Sinds het voorjaar van 2010 kunnen de bezoekers op onze site daarom al kennismaken met de verre kinderreizen van de SNP. De samenwerking verloopt zo voorspoedig dat ze nu, een half jaar later hebben besloten toe te treden als volwaardig sponsor van onze site. Heel hartelijk welkom.

Liefde voor de natuur
Stichting Natuurstudie Projecten is een vlag die de lading al lang niet meer dekt. De naam verklapt echter wel vanuit welke gedachte de reizen van SNP Travelkids samengesteld worden. Liefde voor de natuur, authenticiteit, rust, kleinschaligheid en deskundigheid staan aan de basis van de organisatie en van elke reis die ze aanbieden. Deze reisorganisatie onderscheidt zich daarnaast door het actieve karakter van haar reizen. Fiets- en/of  wandeltochten, kanovaren of de rivier afzakken op een zelfgemaakt houtvlot, ezel- en kamelenexpedities, in iedere rondreis vind je er wel iets van terug. Activiteiten waar kinderen graag aan meedoen en ook vaders en moeders van kunnen genieten.

Of je nu een rondreis wilt ondernemen met je eigen gezin, een groepsrondreis samen met andere reislustige ouders en hun kinderen of een reis op maat wilt laten samenstellen, bij SNP Travelkids heb je de keuze.

Gevarieerd aanbod
Op stap met een ranger door het Ithala wildreservaat en gecko tuben op de Groot Letaba Rivier in Zuid Afrika? Of toch liever de boer op tussen de tabaksplanten en zeilen met een catamaran op Cuba? Ook als jullie voorkeur uitgaat naar Azië heb je een ruime keuze. Een fietstocht langs de Oostkust van Maleisië bijvoorbeeld. Of beleef je beste jungle-ervaring ooit op Borneo. Het is maar een kleine greep uit het zeer gevarieerde aanbod van de verre reizen voor jong en oud die SNP Travelkids organiseert. Kijk maar eens op de website!

SNP Travelkids

 

SNP Reiswinkel

Molukkenstraat 7
6524 NA Nijmegen
Tel. 024 - 327 70 00
E-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Vraag gratis het inspirerende reismagazine SNP.NL aan.

CanadaCosta RicaIndonesie

 

Partners

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
AddThis Social Bookmark Button