Sawadee Familieavontuur

Sawadee-Familieavontuur-website (200x130)Speciaal voor avontuurlijke ouders met kinderen bieden wij actieve reizen naar bijzondere bestemmingen wereldwijd! Bij deze reizen er is voldoende rekening gehouden met de behoeftes en interesses van zowel de ouders als de kinderen. Ga met Familieavontuur op reis en kom terug met onvergetelijke herinneringen aan de natuur, de cultuur, de mensen en het avontuur.

Wie gaan er mee?
De groepen bestaan uit gezinnen met kinderen. Je reist in kleine groepen van maximaal 22 deelnemers. De minimumleeftijd voor kinderen bij Familieavontuur is 7 jaar, er zijn ook vertrekdata voor kinderen vanaf 12 of 16 jaar.

Bijzondere overnachtingen
De overnachtingsplekken zijn zeer gevarieerd: in hotels, maar ook in de woestijn onder de sterrenhemel, op een traditionele zeilboot of in een dorpje bij mensen thuis. Tijdens een aantal reizen wisselen we hotelovernachtingen af met kamperen in de natuur. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van kleinschalige familiehotels.

Hoe reis je?
Je vliegt naar de bestemmingen met goede luchtvaartmaatschappijen. Ter plaatse vormt het vervoer een deel van het avontuur. Je reist per eigen bus of open truck, maar je maakt ook gebruik van een zeilboot, de trein, terreinwagens of de fiets.

Actief en avontuurlijk
De groepsreizen van Familieavontuur zijn bestemd voor actieve en avontuurlijke mensen die veel willen zien en meemaken van de cultuur en natuur. In vrijwel alle reizen zijn wandel-, fiets- of andere actieve tochten opgenomen.

Reizen op een duurzame manier
Wij vinden het belangrijk dat onze reizigers én reisbegeleiders op een verantwoorde manier met de natuur en de lokale bevolking omgaan en de heersende culturele waarden respecteren. Wij streven ernaar om in elke reis een project op te nemen dat gericht is op natuurbescherming, of waarbij de inkomsten direct terechtkomen bij de lokale bevolking.

Contact lokale bevolking
Een land en zijn cultuur leer je pas echt kennen door het contact met de bewoners. Tijdens de meeste reizen breng je een bezoek aan lokale families. Bij sommige reizen overnacht je zelfs één of meerdere nachten bij lokale families. De kennismaking met lokale mensen is voor reizigers een onvergetelijke ervaring, daarnaast is het voor de gastgezinnen een goede bron van inkomsten.

Reisbegeleiding
Alle reizen worden begeleid door deskundige reisbegeleiders. Naast de reisbegeleider gaat er vaak een lokale gids mee. Op een aantal reizen zijn lokale Engelssprekende reisbegeleiders ingezet. Het voordeel van lokale gidsen en reisbegeleiders is dat ze veel kunnen vertellen over de natuur, cultuur en tradities.

Sawadee Reizen
Sarphatistraat 650
1018AV Amsterdam

Tel: 020-420 22 20
www.sawadee.nl/familieavontuur
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

ProductFAM NEW met SAWProduct

 

Partners

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
AddThis Social Bookmark Button