Riksjakids

alt

Verre reizen met kinderen op je eigen manier 

Sponsor van het eerste uur
Tijdens onze tweede reis (2007) hebben wij Riksjakids benaderd met de vraag of zij als sponsor wilde toetreden tot onze website. Op dat moment waren we nog onderweg en waren de bezoekersaantallen niet groot. Wel merkten we toen al dat een toenemend deel van onze bezoekers bestond uit andere ouders met reisplannen. Dat sterkte ons in het idee ook plannen te maken voor het uitbouwen van de website na onze eigen reis. Riksjakids liet merken dat ze geloofden in onze plannen en trad als een van de eerste sponsors toe. Leuk, en voor ons een grote stimulans om door te gaan. Ook nu blijven ze ons steunen in de verdere uitbouw van de site en hebben ze vertrouwen in onze missie.

 

Het aanbod
Riksjakids verzorgt individueel op maat gemaakte gezinsreizen en biedt ‘bouwstenen’ aan die een eigen reis kunnen aanvullen. De bouwstenen zijn echt toegesneden op reizen met kinderen, zowel wat betreft activiteiten als accommodatie. Op de website bieden zij de volgende bestemmingen aan: Amerika, Canada, Thailand, Maleisië, Costa Rica, Marokko, Griekenland en Spanje. Het moederbedrijf Riksja Travel heeft echter een veel uitgebreider pakket aan bouwstenen die ook ingezet kunnen worden voor individuele (kinder)wensen.

 

Origineel en goed doordacht
Wij denken dat het aanbod van Riksjakids origineel en goed doordacht is en dicht aansluit bij de manier van reizen die wij zelf leuk vinden. De mogelijkheid (een deel van) de reis door een Nederlandse reisorganisatie te laten verzorgen haalt wellicht koudwatervrees weg bij twijfelende ouders. Maar zeker ook voor anderen is het interessant hun aanbod eens te bekijken.

alt

 

Email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

 

 

Partners

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
AddThis Social Bookmark Button