Koning Aap Kidz: Reis en Geniet

De website van Koning Aap Kidz‘Wij hebben jullie site ontdekt en waren blij verrast. Ontzettend goed gedaan! Complimenten van het ecommerce team van Koning Aap Kidz.’ (febr. 2009)

De complimenten in dit mailtje deden ons even blozen, dat begrijp je. Koning Aap Kidz, een grote organisator voor groepsreizen voor gezinnen wilde graag weten hoe ze ons konden sponsoren. We zijn er trots op dat we ze toe mogen voegen als sponsor en zo de bijzondere reizen die zij organiseren onder de aandacht kunnen brengen.

Avontuurlijk aanbod
Voor levensgenieters en hun kinderen biedt Koning Aap Kidz bijna veertig reizen in 22 verschillende exotische landen aan. In kleurrijk Afrika ga je tijdens je safari op zoek naar de Big Five: olifant, buffel, neushoorn, leeuw en luipaard. In het mystieke Azië klauter je door tempels, fiets je tussen rijstterrassen en bouw je zandkastelen aan hagelwitte stranden. Je ontdekkingsreis naar het wilde westen van Amerika brengt je van diepe canyons, woestijnen en watervallen naar Disneyland, Seaworld en Hollywood. Midden en Zuid Amerika laten je kennis maken met de wereld van de Maya’s. Je kunt er zwemmen met dolfijnen, dansen op Caribische klanken en relaxen aan heerlijke bountystranden. Voor sprookjesachtige taferelen ben je welkom in het Midden Oosten. Met ruige woestijnen, piramides en kleurrijke markten met slangenbezweerders en kruidige gerechten.

 

Onbekommerd reizen
Tijdens een reis met Koning Aap Kidz bestaat jullie groep maximaal uit vijf à zes gezinnen met kinderen vanaf vier jaar. Voor sommige reizen geldt een minimumleeftijd van acht of twaalf jaar. Maar altijd zijn er voldoende speelkameraadjes bij de hand. Uiteraard zijn alle reizen uitgezocht op kindvriendelijkheid. Dit zie je terug in de keuze van de accommodatie, type vervoer, reistempo en de met zorg uitgekozen Nederlandse reisbegeleiding. Daarnaast weegt het veiligheidsaspect zwaar in de keuze van de bestemmingen. Met Koning Aap Kidz reis je onbekommerd naar plekken waar je voorheen alleen van kon dromen.

www.koningaapkidz.nl

Koning Aap Kidz

 

 

 

Bezoekadres Koning Aap Kidz:
Entrada 211
1096 EE Amsterdam
Tel. 020-7887700
E-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 PS. Klik hier om gratis die inspirerende en leuke brochure aan te vragen

 

Partners

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
AddThis Social Bookmark Button