Fox Family & Kids

Vakantie met kinderenDe website van Fox Family & Kids

Op de vakantiebeurs 2010 krijgen wij voor het eerst de Fox Family & Kids brochure in handen. Prachtig! We maken er gelijk kennis met Monique van Agthoven, de Product Manager die over de familiereizen gaat. Zij vertelt dat Fox in 2008 is gestart met het aanbieden van reizen speciaal voor avontuurlijke gezinnen. Steeds meer ouders zullen met hun kinderen de stap naar verre oorden durven zetten, verwacht ook zij. Wij zijn er trots op dat wij zo snel deze nieuwe aanbieder op onze site mogen presenteren en hun reizen in ons reisoverzicht mogen toevoegen.

 

Jarenlange ervaring
Fox Family & Kids mag dan nieuw zijn, Fox Reizen is dat zeker niet. De jarenlange expertise die deze reisorganisatie heeft opgedaan in verre landen, is nu aangewend om prachtige individuele of groepsreizen voor ouders en kinderen samen te stellen.

Met je gezin zoeken naar de verboden roze stad in Jordanië of toch liever vliegeren op de Chinese muur? Bij Fox kan het. Vaak kun je ook nog kiezen uit een privéreis voor jouw gezin óf gezellig samen met andere ondernemende families.

 

Fox Sound & Light Show
Benieuwd geworden? Kom dan eens samen met je kids naar het unieke Fox City Reistheater in Nieuw Vennep. De Family & Kids Sound & Light Show geeft je alvast een voorproefje van wat je in een reis met Fox kunt verwachten. De ideale vakantievoorbereiding. Laat die vakantiekriebels maar komen!

Ga naar:
- De website
- Reistheater agenda
- Vraag die prachtige brochure aan

 

Adres:
FOX Vakanties
Noorderdreef 60
2153 LL Nieuw-Vennep
Tel. 0252 - 66 00 00

 

Met Fox naar CanadaMet Fox naar Zuid Afrika?Met Fox naar Thailand?

 

Partners

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
AddThis Social Bookmark Button