Djoser Junior

Met de kinderen op ontdekkingsreisDe website van Djoser Junior

Terwijl wij begin 2009 de uithoeken van Thailand bezochten, ontvingen we een bericht van Djoser Junior. Eerlijk gezegd keken we al een tijdje uit naar hun mail. Want 'verre reizen' en 'Djoser', dat zijn al lange tijd bijna synoniemen. Een beetje reiziger kent deze avontuurlijke reisorganisatie en spiekt waarschijnlijk, net als wij, regelmatig in hun brochure of website. Met Djoser junior hoeven de kinderen niet thuis te blijven, zelfs de kleinsten kunnen mee. We vinden het fijn dat we deze leuke reisorganisatie hebben kunnen toevoegen als sponsor van onze website.

 

Groepsreizen, goed geregeld!
Djoser organiseert juniorreizen in de schoolvakanties die zijn afgestemd op ouders met kinderen van vier tot veertien jaar (oudere kinderen kunnen uiteraard ook mee). Je reist in groepen van maximaal 24 deelnemers. De reistijden zijn over het algemeen niet zo lang en je verblijft regelmatig een aantal dagen op dezelfde plaats. De reisbegeleiding is enthousiast, Nederlandssprekend en deskundig, de hotels comfortabel en het vervoer is goed geregeld.

 

Bijzondere overnachtingen
Soms draait een overnachting bij Djoser junior uit op een bijzondere belevenis. Zo slaap je in Thailand in een drijvend hotel, overnacht je in Vietnam bij de lokale bevolking in een paalwoning, staat je bed in India in voormalige paleizen en kampeer je in Sri Lanka een nachtje in de jungle.

 

Het aanbod
Heeft Azië niet direct je voorkeur? Keus genoeg. Maak een reis naar Amerika, de Caraïben, de Andes of Afrika. Wat dacht je van safari's in de wildparken van Kenia, gast zijn bij Mexicaanse fiësta's of kayaktochten over de Canadese meren? Ook dichter bij huis zoekt Djoser Junior het avontuur. In Griekenland, Lapland of het Midden Oosten weet deze organisatie bijzondere plekken te vinden waar je met je kids in een heel andere wereld terechtkomt. Spiek ook maar eens op hun website!

 

www.djoserjunior.nl

Breestraat 125
2311 CM Leiden
Tel: 071-5126400
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Djoser Junior

Klik hier om gratis de inspirerende brochure aan te vragen...

 

Partners

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
AddThis Social Bookmark Button