Gezinsreizen

Naar Amerika!

Orlando Villa`s

Uw eigen huis in Florida, voor een weekje dan (of langer). Geniet van het eigen huis gevoel in het warme Florida. U heeft alle gemakken van thuis; eigen slaapkamer (ook voor de kinderen), uitgebreide keuken, woonkamer en zwembad. U kunt zelf uw dag indelen: vandaag lekker bij het zwembad, morgen naar Seaworld. Wat dacht u van bbq-en in de avond?

 • Reisinfo: Verenigde Staten, citytrip, 9 dagen, alle leeftijden

Meer info

> Verenigde Staten > Individuele gezinsreis
 

Costa Rica Miami Cruise Fun

Een perfecte combinatie; Costa Rica en cruisen vanuit Miami naar het Caribisch gebied. U vliegt via Miami naar Costa Rica en op de terugreis maakt u een stop in Miami voor de cruisereis. Gedurende deze reis zult u een mix vinden van luxere (waar beschikbaar) en eenvoudigere hotels. De eenvoudigere hotels zijn gekozen vanwege de ligging of de charme. U ziet in deze 2 weken de mooiste en bekendste plekken van Costa Rica, zoals San Jos�, Arenal, Tortuguero en Monte Verde. Vervolgens vliegt u naar Miami waar u op een luxe cruiseschip stapt en het Caribisch gebied gaat verkennen, u en de kinderen zullen zich geen moment vervelen; sit back and relax!

 • Reisinfo: Verenigde Staten en Costa Rica, cruise en sefdrive, 26 dagen, alle leeftijden
 • Bijzonderheden: cruise vanuit Miami �n selfdrive in Costa Rica, prijs op aanvraag

Meer info

> Verenigde Staten > Individuele gezinsreis
 

Wauw. Zo blauw

Het ultieme Canada aan het einde van je Canada reis zoals je het kent van een ansichtkaart: knalblauwe meren, donkergroene naaldbossen en ruige sneeuwbergen. Kijk uit over aquafresh blauw water, je mond valt open. Is dit echt de kleur? Ja, dit zijn Canada's blauwste meren in het populaire Banff National Park. Wij regelen een wandeling van de drukke gebaande paden af. Naar een theehuisje boven op de berg van het national park. Mét uitzicht, zonder toeristen.

 • Reisinfo: Canada, bouwsteen, 4 dagen, alle leeftijden

Meer info

> Canada > Bouwsteen
 

Dé Rocky experience

De complete Rocky Mountains met kinderen experience: vlotvaren op de bergrivier, slapen in een blokhut en per monstertruck naar een 3000m hoge gletsjer waar je midden in de zomer op ijs staat! Volgens ons een stoere én veilige manier om Jasper, een van Canada's populairste natuurparken te ontdekken. Voor de meeste reizigers het hoogtepunt van hun Canada reis en niet voor niets druk in de zomer; sneeuwreuzen torenen boven naaldbossen uit, elanden lopen rustig op de weg en ruisende rivieren komen uit in spiegelmeren.

 • Reisinfo: Canada, bouwsteen, 4 dagen, alle leeftijden

Meer info

> Canada > Bouwsteen
 

Into the wild

Een avontuurlijke uitbreiding van de bouwsteen 'Je Kayakmoment'. Kano naar een onbewoond eilandje midden in de Canadese wildernis. Zet je tent op aan het meer, sprokkel hout voor het kampvuur en wordt wakker met de ochtendgloren als dauwflarden boven het water hangen en elanden aan de waterkant drinken.

 • Reisinfo: Canada, bouwsteen, 2 dagen, alle leeftijden
 • Bijzonderheden: kamperen in Wells Gray park

Meer info

> Canada > Bouwsteen
 

Little ranch op de prairie

Zet je cowboyhoed op en sjok te paard dwars door de Canadese prairie. Midden in de Cariboo Mountains kregen wij een warm welkom op een stoere ranch aan het einde van een 45km lange gravelweg, van het gebaande pad af. Hier drijven Canadese boeren hun vee, verandert naaldbos in een uitgestrekte vlakte en is het aangenaam warm.

 • Reisinfo: Canada, bouwsteen, 3 dagen, alle leeftijden

Meer info

> Canada > Bouwsteen
 

Fluitend naar de top

Eindelijk de eerste echte hoge sneeuwbergen van je reis! Met 's werelds langste gondel zoef je omhoog naar de top. Olympische mascotte Inukshuk schittert in de zon en wijst je volgens een eeuwenoude Inuit traditie de weg terwijl de kids er zelf eentje bouwen. Trek je wandelschoenen aan en zet de pas erin op de alpenweide. Smul van zelf meegenomen boterhammen in het gras tijdens de picknicken en kijk uit op 3000m hoge punten. Het zonnetje prikkelt in de frisse berglucht

 • Reisinfo: Canada, bouwsteen, 3 dagen, alle leeftijden

Meer info

> Canada > Bouwsteen
 

Ongerepte fjordenkust

Met deze bouwsteen ontdek je samen met je gezin de natuur op een unieke manier. Peddel met een kayak de zee op, snorkel tussen de zeesterren en ga op zoek naar een heuse schat. Je gids neemt je met een kayak mee het marine park in, de zeehonden spartelen om je heen. Deze excursie leert je kinderen meer over de natuur op een speelse manier.

 • Reisinfo: Canada, strandverlenging, 3 dagen, alle leeftijden

Meer info

> Canada > Bouwsteen
 

Waterval en merenpret

Drie dagen ontspannen familie fun met elkaar aan een spiegelmeer dicht bij Wells Gray park. Hier kletteren watervallen naar beneden, lopen herten je voor de voeten en is het heerlijk rustig. Veel reizigers slaan dit gedeelte over, terwijl wij het juist één van de mooiste plekken in Canada vonden. Bergen, meren, bossen en beren maar dan met een stuk minder toeristen dan in de beroemde Rockies.

 • Reisinfo: Canada, bouwsteen, 4 dagen, alle leeftijden

Meer info

> Canada > Bouwsteen
 

Berenboot door walvisbaai

Ga walvis spotten op zee en beren speuren aan de waterkant op Vancouver Island, bij Ucluelet's ruige fjordenkust. Een eiland vier keer zo groot als Nederland waar mysterieus varenbos grenst aan de Stille oceaan. Wij kiezen op Vancouver Island voor deze alles-in-een bouwsteen in plaats van een verblijf op verschillende plekken. Dat scheelt een lange dag in de auto. Zo heb je echt even de tijd met elkaar om van dit relaxte plekje te genieten.

 • Reisinfo: Canada, strandverlenging, 5 dagen, alle leeftijden

Meer info

> Canada > Bouwsteen
 

Ga direct naar:

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
AddThis Social Bookmark Button