Gezinsreizen

Naar Amerika!

Hihaa! In de cowboyboots

Hihaa! Ontmoet cowboy Joe op een traditionele ranch in het wilde westen. Leer de fijne kneepjes van het leven op de prarie: werp je lasso, ga mee op huifkarrentocht en drijf de koeien bij elkaar in het open veld. Lekker makkelijk, alle saloonmaaltijden en activiteiten zitten bij de prijs inbegrepen. ’s Avonds is het na de gegrilde steak, laarzen aan en cowboyhoed op, zodat het linedancen kan beginnen.

  • Reisinfo: Verenigde Staten, bouwsteen, 3 dagen, alle leeftijden
  • Bijzonderheden: slapen bij Ranch Bryce

Meer info

> Verenigde Staten > Bouwsteen
 

Surf dudes and California girls

Na alle indrukken die je tijdens de roadtrip door West-Amerika hebt opgedaan is het tijd om te relaxen. Kleurige gebouwen, baaitjes en de zon geven San Diego een verrassend ontspannen sfeer. Wij vinden San Diego een fijne plek om door te brengen aan het strand. Met een gemiddelde temperatuur van 22°C is het hier warmer dan in Los Angeles en zorgt de Californische zon vanzelf voor een 'laid-back' stemming. San Diego is een echt surfparadijs, dus waar kunnen de kids beter boogieboarden en tieners hun eerste surfles krijgen dan hier. Achterover geleund op het strand kijk je toe hoe de kinderen de golven trotseren.

  • Reisinfo: Verenigde Staten, bouwsteen, 4 dagen, alle leeftijden
  • Bijzonderheden: slapen in een haciënda hotel in San Diego

Meer info

> Verenigde Staten > Bouwsteen
 

Van filmset naar sterrenstrand

Stap in de rollercoaster van entertainment in LA. Middenin het bruisende hart van de filmindustrie begeef je je tussen de 'rich and famous'; loop je over de beroemde roze sterren op Hollywood Boulevard en bespied je de huizen van de sterren in de Hollywood hills. Het is alsof je zelf op de filmset rondloopt. Wij zijn met onze kinderen een dagje naar Disneyland gegaan.

  • Reisinfo: Verenigde Staten, bouwsteen, 4 dagen, alle leeftijden
  • Bijzonderheden: Los Angeles, Santa Monica

Meer info

> Verenigde Staten > Bouwsteen
 

Zadel op, Monument Valley in

Het Wild West gevoel, dat kregen wij in Monument Valley. Slapen in een saloonhotel, enorme rotsen die recht omhoog uit het rode woestijnzand steken en een ontmoeting met de oorspronkelijke bevolking, de Navajo Indianen. Stijg je zadel op en hobbel te paard de vallei in, het lijkt wel of je in een Western film bent beland. 

  • Reisinfo: Verenigde Staten, bouwsteen, 3 dagen, vanaf 10 jaar

Meer info

> Verenigde Staten > Bouwsteen
 

Suppen over de Colorado

De rage van het moment, suppen ofwel stand up peddelen vonden wij de leukste manier om samen met het gezin over de Colorado rivier te varen. Samen actief bezig zijn terwijl je peddelt tussen enorme rotsen. Deze bouwsteen is geschikt voor gezinnen met tieners die het leuk vinden tijdens hun roadtrip door Amerika in outdoorstadje Moab stoere activiteiten te ondernemen.

  • Reisinfo: Verenigde Staten, bouwsteen, 3 dagen, vanaf 10 jaar

Meer info

> Verenigde Staten > Bouwsteen
 

The sky is the limit

Alles wat je zoekt, vind je in New York. De nieuwste trends, de hoogste wolkenkrabbers, alle gerechten van de wereld en een energie die van de straatstenen spat. Een ideale plek voor de start of het einde van je reis naar de westkust van Amerika of naar Florida. We regelen kaartjes voor het beste uitzichtpunt over de stad voor je, zodat je dat ter plaatse niet meer hoeft te doen.

  • Reisinfo: Verenigde Staten, bouwsteen, 4 dagen, vanaf 10 jaar

Meer info

> Verenigde Staten > Bouwsteen
 

Familie reis per camper door Canada

Een avontuurlijke camperreis door outdoor bestemming bij uitstek Canada wie droomt daar nou niet van? Samen met uw gezin in een stoere camper door de ruige natuur rijden, geweldige routes als de Sunshine Coast en de Icefields Parkway dwars door de Rockies en overnachten op een campsite midden in de natuur. En hebben de kinderen het ergens naar hun zin? Bij keuze voor een camperreis heeft u alle vrijheid wat betreft uw reis en route.

  • Reisinfo: Canada, selfdrive, 21 dagen, alle leeftijden

Meer info

> Canada > Individuele gezinsreis
 

Ga direct naar:

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
AddThis Social Bookmark Button