Gezinsreizen

Naar Amerika!

Kids on Adventure

Zeehonden kijken op Fishermans Wharf in San Francisco, varen over Mammoth Lakes, spannende circusacts in het hotel in Las Vegas, blauwe watervallen in Yosemite en oranje heuvelsï¾ in Death Valley, dolfijnenshows in San Diego's Seaworld en als afsluiter nog even naar Mickey in Disneyland bij Los Angeles! Een spetterende vakantie voor u en uw kinderen. Deze Fly & Drive aan de Westkust van de Verenigde Staten is uitermate geschikt voor kinderen tot 11 jaar.

 • Reisinfo: Verenigde Staten, selfdrive, 22 dagen, alle leeftijden

Meer info

> Verenigde Staten > Individuele gezinsreis
 

Kids Explore the West Coast

Deze reis is geschikt voor families met kinderen van 6 jaar en ouder, zij zullen genieten van de excursies en activiteiten. Gedurende deze reis zult u in wat betere hotels en lodges verblijven. Hier en daar hebben de kinderen aparte slaapkamers.

 • Reisinfo: Canada, selfdrive, 15 dagen, vanaf 6 jaar
 • Bijzonderheden: Vancouver - Vancouver

Meer info

> Canada > Individuele gezinsreis
 

Big countries Big Cities

U bezoekt waanzinnige steden zoals New York; ムthe city that never sleepsメ, Washington; het huidige bolwerk van de Amerikaanse macht, Philadelphia; de stad van de Onafhankelijkheidsverklaring en Boston; met haar fijne Europese sfeer en de uitvalsbasis voor New England. Per trein reist u van stad naar stad. De ideale vakantie voor wie kennis wil maken met drie belangrijke steden van Amerika in een korte tijd.

 • Reisinfo: Verenigde Staten, selfdrive, 12 dagen, alle leeftijden

Meer info

> Verenigde Staten > Individuele gezinsreis
 

De highlights van de Rockies!

Cowboys, nationale parken en grote steden afgewisseld met een bezoekje aan Mount Rushmore en de vele natuurlijke rotsformaties: dat en nog veel meer komt u tegen tijdens deze tweeweekse rondreis door de Rockies en het Noordwesten van Amerika! U bezoekt onder andere de natuurparken Black Hills, Badlands, Archers en Canyonlands nabij Grand Junction. Daarnaast worden de steden Denver en Salt Lake City vereerd met een bezoek.

 • Reisinfo: Verenigde Staten, selfdrive, 17 dagen, alle leeftijden

Meer info

> Verenigde Staten > Individuele gezinsreis
 

Anthem of the Seas, Bahama`s

Prachtige Caribische bounty eilanden bezoeken van het nieuwste cruise schip ter wereld? Dat kam, met de Anthem of the Seas van Royal Caribbean vanuit New Jersey. De faciliteiten aan boord zijn overweldigend: skydiven, een �chte circusschool, indoor sport- en entertainment ruimte, surfsimulator en cocktails drinken in een echte robotbar! Een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin!

 • Reisinfo: Verenigde Staten, cruise, 8 dagen, alle leeftijden
 • Bijzonderheden: vanuit New Jersey

Meer info

> Verenigde Staten > Individuele gezinsreis
 

Verblijf in luxe tenten in West Amerika

Bent u op zoek naar een prachtige gezinsrondreis door West-Amerika waarbij u in bijzondere accommodaties verblijft? En houdt u wel van avontuurlijke locaties, maar wilt u af en toe ook van de luxe van een hotel kunnen genieten? Dan heeft Travelnauts de perfecte accommodatie voor u ter afwisseling: verblijf tijdens uw rondreis in luxe en volledig uitgeruste tenten midden in de natuur!

 • Reisinfo: Verenigde Staten, selfdrive, aantal dagen naar wens, alle leeftijden

Meer info

> Verenigde Staten > Individuele gezinsreis
 

Lake Buena Vista Resort en Spa, Orlando

Het nieuwe Lake Buena Vista Resort Village & Spa heeft een gunstige ligging ten opzichte van de pretparken en de toeristische faciliteiten in Orlando. De rustig gelegen en comfortabel ingerichte appartementen zijn voorzien van twee, drie of vier slaapkamers en beschikken over een compleet ingerichte keuken. Een bezoek aan het Walt Disney World Resort World, het Universal Orlando Resort en SeaWorld wordt nog makkelijker met het gratis vervoer per shuttlebus dat vanuit het resort wordt aangeboden.

 • Reisinfo: Verenigde Staten, citytrip, 9 dagen, alle leeftijden

Meer info

> Verenigde Staten > Individuele gezinsreis
 

Oost Canada, Walvissen, watervallen en overweldigende natuur

Een rondreis door overweldigende natuur waarbij u op één dag zowel beren als walvissen kunt spotten en waarbij ruige berggebieden en wereldberoemde watervallen met elkaar worden afgewisseld; dat vindt u alleen in Oost-Canada. Een reis door het oostelijke gedeelte van dit prachtige land is een droom voor iedereen die van grote natuurparken, uitgestrekte meren, mooie wandelingen en leuke watersportactiviteiten houdt.

 • Reisinfo: Canada, selfdrive, 18 dagen, alle leeftijden

Meer info

> Canada > Individuele gezinsreis
 

Beren, Walvissen en Vancouver Island

Ontdek het prachtige Vancouver Island! Walvissen, zeehonden, beren, regenwoud, knusse stranden en prachtige routes staan centraal tijdens deze Fly & Drive. U begint uw reis in Vancouver, waar een tocht langs de highlights per hop-on-hop-off bus zeer de moeite waard is. Per ferry reist u af naar Vancouver Island, waar het echte avontuur kan beginnen: spetterende whalewatch tochten, wandelingen door het regenwoud van de Pacific Rim, grotten en watervallen bekijken bij Campbell River, een dagje strand bij Tofino, cultuur snuiven tussen de totempalen in Victoria en wellicht een vlucht met een watersportvliegtuigjeï¾ alsï¾ goede afsluiter!

 • Reisinfo: Canada, selfdrive, 10 dagen, vanaf 8 jaar

Meer info

> Canada > Individuele gezinsreis
 

Affinia Apartments, New York

Dit sfeervolle appartementencomplex Affinia Manhattan ligt vlakbij diverse restaurants en winkels. Het hotel is centraal gelegen in het Fashion District aan 31st Street, vlakbij Madison Square Garden en het Empire State Building. Het hotel beschikt over een Sfeervolle lounge met receptie, restaurant, bar, gratis fitnessruimte en liften.

 • Reisinfo: Verenigde Staten, citytrip, 6 dagen, alle leeftijden

Meer info

> Verenigde Staten > Individuele gezinsreis
 

Ga direct naar:

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
AddThis Social Bookmark Button