Gezinsreizen

Naar Amerika!

Fluitend naar de top

Eindelijk de eerste echte hoge sneeuwbergen van je reis! Met 's werelds langste gondel zoef je omhoog naar de top. Olympische mascotte Inukshuk schittert in de zon en wijst je volgens een eeuwenoude Inuit traditie de weg terwijl de kids er zelf eentje bouwen. Trek je wandelschoenen aan en zet de pas erin op de alpenweide. Smul van zelf meegenomen boterhammen in het gras tijdens de picknicken en kijk uit op 3000m hoge punten. Het zonnetje prikkelt in de frisse berglucht

 • Reisinfo: Canada, bouwsteen, 3 dagen, alle leeftijden

Meer info

> Canada > Bouwsteen
 

Ongerepte fjordenkust

Met deze bouwsteen ontdek je samen met je gezin de natuur op een unieke manier. Peddel met een kayak de zee op, snorkel tussen de zeesterren en ga op zoek naar een heuse schat. Je gids neemt je met een kayak mee het marine park in, de zeehonden spartelen om je heen. Deze excursie leert je kinderen meer over de natuur op een speelse manier.

 • Reisinfo: Canada, strandverlenging, 3 dagen, alle leeftijden

Meer info

> Canada > Bouwsteen
 

Waterval en merenpret

Drie dagen ontspannen familie fun met elkaar aan een spiegelmeer dicht bij Wells Gray park. Hier kletteren watervallen naar beneden, lopen herten je voor de voeten en is het heerlijk rustig. Veel reizigers slaan dit gedeelte over, terwijl wij het juist één van de mooiste plekken in Canada vonden. Bergen, meren, bossen en beren maar dan met een stuk minder toeristen dan in de beroemde Rockies.

 • Reisinfo: Canada, bouwsteen, 4 dagen, alle leeftijden

Meer info

> Canada > Bouwsteen
 

Berenboot door walvisbaai

Ga walvis spotten op zee en beren speuren aan de waterkant op Vancouver Island, bij Ucluelet's ruige fjordenkust. Een eiland vier keer zo groot als Nederland waar mysterieus varenbos grenst aan de Stille oceaan. Wij kiezen op Vancouver Island voor deze alles-in-een bouwsteen in plaats van een verblijf op verschillende plekken. Dat scheelt een lange dag in de auto. Zo heb je echt even de tijd met elkaar om van dit relaxte plekje te genieten.

 • Reisinfo: Canada, strandverlenging, 5 dagen, alle leeftijden

Meer info

> Canada > Bouwsteen
 

Vancouver een relaxt begin

Begin je Canada reis lekker relaxt. Plons het gevoel van de lange vlucht van je af en kom in het Canadese ritme. Je CanadaKids reis begint met een airporttransfer vanaf de luchthaven. Niet gelijk de huurauto in, eerst even bijkomen in een modern stadshotel met binnenzwembad en daktuin. Verken Vancouver de volgende dag op de oer-Hollandse en typisch Canadese manier; fietsend door het grote stadspark vol totempalen, wasbeertjes, speelplaatsen en strandjes aan het water.

 • Reisinfo: Canada, startpakket, 3 dagen, alle leeftijden

Meer info

> Canada > Bouwsteen
 

Kids on route 66

Route 66... een jongensdroom die uitkomt. Het landschap op de route wint niet de schoonheidsprijs en de kids gaan waarschijnlijk liever gelijk door naar Disney. Toch zijn het de ghosttowns, antieke Cadillacs en verlaten pompstations die zorgen voor wat rock ’n roll op de route. Waan je 50’s, als je een shake drinkt in een roadside hamburgerbar tussen de truckers, cowboys en Harley rijders. Bezoek een mijnstadje, overnacht in een motel aan de highway en sluit af met een nachtje in een kitsche ‘over de top’ wigwam. De kids zijn om en de miles schieten voorbij. Kortom niet te lang over twijfelen, maar get your kids on route 66!

 • Reisinfo: Verenigde Staten, bouwsteen, 3 dagen, alle leeftijden

Meer info

> Verenigde Staten > Bouwsteen
 

De Canyon experience

Wow..en dan opeens sta je op het randje. De grootste canyonkloof ter wereld hoort niet voor niets tot een van de zeven wereldwonderen. Een mustsee op je Amerika reis, vinden wij. Klauter lekker stoer langs het canyonpad de diepte in waar de Coloradorivier zich een weg baant langs de rotsen. Of voor wie durft: stap in een heli voor een onvergetelijk uitzicht. Je slaapt even buiten het natuurpark in een lodge met zwembad.

 • Reisinfo: Verenigde Staten, bouwsteen, 3 dagen, alle leeftijden
 • Bijzonderheden: slapen in een lodge dichtbij de Grand Canyon

Meer info

> Verenigde Staten > Bouwsteen
 

Zoef, zoef tussen rode rots

Even de benen strekken opweg naar de Grand Canyon. Anders dan in Bryce, Grand Canyon ofDeath valley ga je in de rode rotswereld van Zion echtde canyon in. Tijdens een niet al te lange mountainbiketocht cross je langs nauwe rotswanden, over brede plateaus en door roestbruine kloven. Je verblijft twee nachten in een saloonhotel in een levendig stadje met restaurants en barretjes. Daarna plons je lekker in het zwembad. Zelfs hier ben je tussen de rocks.

 • Reisinfo: Verenigde Staten, bouwsteen, 3 dagen, alle leeftijden
 • Bijzonderheden: overnachten in een saloonhotel bij Zion Park

Meer info

> Verenigde Staten > Bouwsteen
 

Crazy Vegas

Milljoenen knipperende lichtjes, felgekleurde neonborden en luxe hotels met achtbanen: dit is over de top en over de kop in Vegas! Waan je je twee nachten als ridder of prinses in het kasteelhotel aan de Strip en start je avondje uit lekker bling-bling met een glimmende limousinetour. Laat de kinderen een cowboyhoed winnen in het kindercasino, spot witte tijgers in het MGM en voor wie het nu nog niet gelooft: Elvis bestaat!

 • Reisinfo: Verenigde Staten, bouwsteen, 3 dagen, alle leeftijden
 • Bijzonderheden: overnachten in een bling-bling kasteel in Las Vegas

Meer info

> Verenigde Staten > Bouwsteen
 

Berenbos in bergvallei

Yosemite, het oudste natuurpark van Amerika is net Canada in het klein. Niets geen rode rotsen en diepe canyonkloven, maar kletterende watervallen, grijze bergreuzen en groene valleien. Stap samen met de kinderen als ranger door het woud en leer geluiden, fossielen en sporen herkennen. Je logeert twee nachten in een kant en klare tent in het berenbos in de vallei. 's Nachts komen nieuwsgierige eekhoorns, vogels en beren nog wel eens eten zoeken.

 • Reisinfo: Verenigde Staten, bouwsteen, 3 dagen, alle leeftijden
 • Bijzonderheden: kamperen in een tent in Yosemite NP, upgrade naar een lodge mogelijk tegen meerprijs

Meer info

> Verenigde Staten > Bouwsteen
 

Ga direct naar:

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
AddThis Social Bookmark Button