Gezinsreizen Florida

Naar Amerika!

Beachcruisen op Key Lime

Welkom op Key West, de meest zuidelijk gelegen Key met een vrolijke Caribische setting. Tijdens je Key West reis verblijf je in een houten historische inn met Caribisch sfeertje in het gezellige oude centrum vol witte huizen met veranda’s. Ondanks dat het populair is en er tegenwoordig miljoenen toeristen komen, heeft het nog steeds een vrijgevochten karakter. Door de afgelegen ligging was dit jaren een plek voor avonturiers, hippies en kunstenaars/schrijvers als Hemmingway. De locals zijn laidback, tolerant en levensgenieters.

  • Reisinfo: Verenigde Staten, strandverlenging, 3 dagen, alle leeftijden

Meer info

> Verenigde Staten > Bouwsteen
 

(Dol) fijne hangmatbaai

Welkom op Islamorada, de Caribische verrassing van je Florida reis met kinderen. Islamorada bestaat uit verschillende kleine laidback eilandjes in de Upper Keys. Wij vonden hier een sfeervolle Caribische hideaway aan het strand. De onderwaterwereld van Islamorada is dé plek waar het enige levende rif van Amerika te bewonderen is. Vergeleken met Key West zijn de Upper Keys rustiger. Hier komt men om te vissen, te snorkelen en te relaxen.

  • Reisinfo: Verenigde Staten, strandverlenging, 3 dagen, alle leeftijden

Meer info

> Verenigde Staten > Bouwsteen
 

Caddilacs aan cocktailboulevard

Met de allure van een grote stad en de laidback sfeer van de Cariben is Miami een ontspannen plek om je reis te eindigen. Vrolijk gekleurde hotels uit de jaren ‘20, salsa barretjes en brede stranden met de bekende baywatch-lifeguard torens vormen hier het decor. Het is 'the place to see and to be seen'. Wandel door Little Havana, spot felgekleurde cadillacs en doe je laatste inkopen in de megastores op Ocean Drive.

  • Reisinfo: Verenigde Staten, bouwsteen, 3 dagen, alle leeftijden

Meer info

> Verenigde Staten > Bouwsteen
 

Ga direct naar:

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
AddThis Social Bookmark Button