Gezinsreizen Rondreis

Naar Amerika!

Ontdek het `Wilde Westen`

Een familiereis voor ouders en kidz tot 19 jaar naar het zuidwesten van de States, waarbij je het natuurschoon afwisselt met beroemde steden als Las Vegas en San Francisco. Genieten van de woestijn in Death Valley, de watervallen in Yosemite Nationaal Park en de prachtige kleuren van de Grand Canyon. We reizen op deze Verenigde Staten rondreis in kleine groepen, en kamperen midden in de natuur!

  • Reisinfo: Verenigde Staten, groepsrondreis, 23 dagen, vanaf 4 jaar
  • Bijzonderheden: kampeer/hotelreis, vertrekdata met minimumleeftijd 12 jaar en single parent reizen

Meer info

> Verenigde Staten > Groepsreis met kids
 

Junior Verenigde Staten Westkust

De Golden Gate brug in San Francisco, zwarte beren in Yosemite, de woestijn van Death en Monument Valley, een gokje in Las Vegas, de bijzondere kleuren van  Bryce Canyon en Zion zijn zo maar een paar ingrediënten van deze avontuurlijke vakantie. Spannend zijn de kampeerovernachtingen. In de steden slaap je in comfortabele hotels.

  • Reisinfo: Verenigde Staten, groepsrondreis, 21 dagen, vanaf 4 jaar

Meer info

> Verenigde Staten > Groepsreis met kids
 

Cowboys en indianen

Deze familiereis naar de Verenigde Staten is de perfecte reis voor liefhebbers van ruige berglandschappen met woestijnen, diepe canyons en hoge tafelbergen. Je bezoekt de mooiste parken in het zuidwesten van de Verenigde Staten, zoals Yosemite, Zion en de Grand Canyon. Je maakt zoveel mogelijk wandelingen omdat dit de beste manier is om van het spectaculaire landschap te genieten. Op diverse plaatsen kun je paardrijden of mountainbiken. Naast al dit natuurschoon bezoek je de steden San Francisco, Las Vegas en Los Angeles.

  • Reisinfo: Verenigde Staten, groepsrondreis, 20 dagen, vanaf 7 jaar
  • Bijzonderheden: Deze reis heeft ook vertrekdata met min. leeftijd 12 en 16 jaar.

Meer info

> Verenigde Staten > Groepsreis met kids
 

Junior Canada

In het land van de goudzoekers en indianen is ongelooflijk veel natuurschoon te vinden. Tijdens je ontdekkingstochten te voet, per mountainbike of met de kano zul je hier zeker van genieten. Je gaat ook op reis naar het Wells Gray Nationaal Park. Een verblijf in de beroemde plaats Whistler en de natuurparken Banff en Jasper ontbreekt zeker niet in het programma. We overnachten in leuke hotels en lodges. Tijdens je overnachtingen op een ranch ervaar hoe het leven van een pionier er moet hebben uitgezien.

  • Reisinfo: Canada, groepsrondreis, 21 dagen, vanaf 4 jaar
  • Bijzonderheden: ook vertrekdata met minimum leeftijd 10 jaar

Meer info

> Canada > Groepsreis met kids
 

Wuivende palmen, vulkanen en ruige stranden op Hawaヒ

De eilanden van Hawaii in de Grote Oceaan bieden u Amerika met een vleugje Polynesië: wuivende palmen en wilde brandingen. Ieder eiland is bijzonder en heeft haar eigen charme. Overal vindt u prachtige vulkanische stranden met uitstekende resorts. Dat betekent dat u heerlijk tot rust kunt komen gedurende uw verblijf of rondreis op deze heerlijke eilanden. Daarnaast kunt u Hawaii prima combineren met een vakantie door het westen van Amerika.

  • Reisinfo: Verenigde Staten, individuele rondreis, 21 dagen, alle leeftijden

Meer info

> Verenigde Staten > Individuele gezinsreis
 

Ga direct naar:

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
AddThis Social Bookmark Button